• fu'a_itulau

Fuafua mo Si'osi'omaga i fafo Lafoa'i Uamea Lapisi apa ma tele ma umi

O le lapisi u'amea i fafo o se oloa tele ma anagata ua fuafuaina mo siosiomaga i fafo. E faia i le u'amea u'amea po'o le u'amea u'amea ma e sili atu le malosi ma le corrosion tete'e.

O le u'amea galvanized ua faʻapipiʻiina e faʻamautinoa ai le umi o le ola e oʻo lava i tulaga faigata o le tau, faʻapitoa mo le faʻaaogaina i fafo. Faatasi ai ma le 17 tausaga o le poto masani, o loʻo faʻamautinoa e le matou fale gaosi oloa o lapisi uʻamea uma o le a tu i le suʻega o le taimi.Matou te tuuto atu i tufuga matagofie ma faʻamautinoa o loʻo fetaui lelei talone taʻitasi i tulaga sili ona maualuga. O le faʻamoemoe autu o pusa lapisi i fafo o le tuʻuina atu lea o se fofo lelei ma le matagofie o le lafoaia o otaota. taofiofia o otaota i nofoaga maualuluga e pei o paka, auala ma nofoaga faitele.O nei talone e mafai ona taofiofia le tele o otaota ma ua mamanuina e tatalia le faʻaaogaina pea e aunoa ma le afaina ai o latou lelei.Mai foliga vaaia, o le lapisi uamea i fafo o loʻo i ai se mamanu faʻaonaponei ma faʻaonaponei e faʻafefiloi lelei i totonu o le siʻosiʻomaga lata ane. O loʻo maua nei talone i le tele o lapopoa ma e mafai ona faʻapipiʻiina e fetaui ma manaʻoga faʻapitoa o galuega.

I le avea ai o se OEM ma le ODM gaosi oloa, matou te ofoina atu le fetuutuunai i le filifilia o lanu, meafaitino, lapopoa, ma faʻailoga faʻapitoa e fetaui ma manaʻoga taʻitasi. O pusa lapisi i fafo o se fofo sili ona lelei e fetaui mo le tele o galuega faatino. E sili ona lauiloa i galuega paka e fesoasoani fa'atumauina le tumama ma le tumama.O galuega i luga o le alatele e aoga foi mai nei talone a'o latou pulea lelei le lafoaia o otaota ma fesoasoani i le mama atoa o le nofoaga. le community.In faʻaopoopoga, e mafai foi ona faʻaogaina mo supamaketi faʻatau oloa e faʻafetaui ai manaʻoga o faleoloa faʻatau. po'o atigipusa pepa ina ia mautinoa o lo'o tumau pea i le taimi o felauaiga.

I mea uma, o pusa lapisi uamea i fafo o se fofo maualuga, umi ma matagofie mo le lafoaia o otaota i le tele o siosiomaga i fafo.Faatasi ai ma le tulaga maualuga o galuega, ua avea a matou pusa lapisi i fafo ma filifiliga sili mo paka, galuega auala, galuega faʻainisinia faʻapitonuʻu ma manaʻoga faʻatau.

Apa Lafoa'i Umea i fafo 2


Taimi meli: Sep-20-2023